Indholdet på denne side omhandler sygepleje og forskellige midler til behandling, og henvender sig derfor til personer, der har en interesse i dette. I den forbindelse vil der blandt andet være indhold, der omhandler lungesygdommen KOL, der hvert eneste år rammer alt for mange danskere. Der vil her kunne findes information om, hvad sygdommen er og hvordan den opstår, men der vil ligeledes blive fortalt, hvordan man kan leve med sygdommen, når man først er blevet diagnosticeret med KOL.

Der vil derudover findes indhold, der omhdownload (1)andler andre sygdomme, som for eksempel allergisk astma, som er en kronisk tilstand, som hænger sammen med stoffer i det omgivende miljø. Her vil der kunne findes information om, hvad sygdommen er, og hvilke symptomer der indikerer, at man er ramt af denne kroniske sygdom. Man vil desuden kunne finde information om, hvordan man forebygger støvmider i sin bolig, der eventuelt kan forvare denne kroniske tilstand.

Derudover vil man finde artikler der omhandler hudallergi og atopisk eksem, der er en kronisk form for hudallergi. Der vil i den forbindelse kunne findes information om, hvilke symptomer der ofte ses, når man er ramt af sygdommen.

Slutteligt vil der kunne findes indhold, som henvender sig til folk, der har en interesse i diabetes eller lungesygdomme, der ofte hænger sammen med rygning. Det vil i den forbindelse blive afdækket, hvordan rygning har en effekt på de forskellige dele af kroppen. Der vil her være fokus på akutte gener, hjerteskader og lungeskader, hvor den primære skade fra rygning ofte finder sted på en persons lunger.